Plaspauzepoëzie

Informatie

Ken je dat gevoel zodra je darmperistaltiek zijn taak heeft volbracht en de vrijgekomen ruimte direct wordt ingenomen door nieuwe ideeën? Op die manier zijn namelijk plaspauzepoëzie en haar grote broer poeppauzeproza ontstaan.

Lees verder over het wat

Omdat en sinds ik officieel ben gediagnosticeerd met een brein dat maar blijft denken, en denken, en denken, leek het mij verstandig om dat denken eens wat vaker om te zetten in iets met samenhang. Een samenhang waar ik sowieso al altijd naar op zoek ben geweest. Lees niet verder als je allergisch bent voor filosofie.

Lees verder over het waarom

Ik ben ooit eens David genoemd, maar daar zijn er inmiddels zoveel van op de wereld dat ik waarschijnlijk een andere ben dan je denkt.

Lees verder over de wie

Als permanente prijsvraag verstop ik regelmatig spel- en/of taalfouten als volwaardig onderdeel tussen alle wijsheden en gedachtenkronkels.

Doe mee met de prijsvraag

Als je zoals ik een nerd bent, wil je vaak weten hoe dingen in elkaar zitten. Ik vertel graag wat meer over de beslissingen die ik heb genomen tijdens het ontwerp- en ontwikkelproces.

Lees verder als je een nerd bent

De geruchten zijn waar; jij mag ook een mening hebben! En nog anoniem ook. En ook nog eens cooler dan een Like-button. En jouw mening wordt ook nog gewaardeerd!

Lees verder over jouw mening

Zullen we sociaal doen?


Ik vind typen heel leuk hoor, maar lezen ook. Dus waarom typ je niet eens een keer iets naar mij? Hieronder drie handige knoppen, gesorteerd van graag naar als-het-echt-niet-anders-kan.